Конкурс за оцветяване「Нека оцветим лятото!」

понеделник, 1 август 2016 г.
Мечтая да направя такъв конкурс, откакто създадох страничката си във FB преди година и половина, но никога не идваше подходящият момент. Ето го и него. Ако обожавате да оцветявате като мен и идеята Ви за добре прекарано лято не е свързано с много физическа натовареност, идеално ще Ви приляга да се включите в конкурса. 

Правя този конкурс, защото знам на мен самата колко ми е забавно като има конкретна тема или нещо да ме мотивира, за да оцветявам, тъй като понякога не е достатъчно просто да си оцветяваш сам за себе си, а имаш нужда да се надъхаш и споделиш ентусиазма си с още някой. Така че вадете цветните моливи, флумастери, тънкописци и каквито оръжия на оцветяването имате и оцветете нещо лятно за настроение. Няма книжка за оцветяване и страничка от интернет, която да не може да се превърне в носеща лятна еуфория снимка. Единствено собственото ни съзнание е граница за изобретателността на творческия ни дух. Всяка асоциация с лятото е приемлива, а с подходящата цветна комбинация, композиция и аранжировка на снимката ви, дори и някой откровено зимен пейзаж може да донесе летни усмивки. 

Кой може да се включи?
Всички български граждани на възраст над 16 години, навсякъде по света. Приемам, че сте български гражданин, ако нямате проблем да разберете какво съм написала тук и не е проблем за Вас да водите електронна коренспонденция на български език. 

Как може да се включите?
Необходимо е да оцветите страничка за оцветяване на лятна тема, след което да я снимате и пратите на е-мейл: arishidono@yahoo.com като в полето „Subject/Тема“ на вашето писмо да пише “Let’s color the summer!”. Може да изпратите до 4 снимки на вашата оцветена страничка като прикачени файлове заедно със следната информация:

  • две имена;
  • информация от къде е страничката, която сте оцветели – заглавие на книжката за оцветяване, сайт и т.н.;
  • информация кой е авторът на страничката, която сте оцветили;
  • предпочитан начин за връзка – е-мейл или телефон (начинът, по който ще мога най-бързо да се свържа с Вас, в случай, че сте спечелили)

Може да се включите само с една оцветена страничка, така че избирайте мъдро преди да пуснете по електронната поща вашите снимки и инфо. ^^

До кога може да се включите?
Срокът на конкурса за оцветяване е от 01 август до 31 август 2016 година. Може да изпращате вашите оцветени странички до 23:59 часа на 31.08.2016 българско време.

Как да разберете дали сте включени в конкурса?
След като изпратите снимки на оцветената от вас страничка с необходимата информация, една от вашите снимки, избрана от мен, ще бъде качена в специален албум със заглавие „Let’s colour the summer!” на страницата, организираща конкурса – Ari’s Dreamy Place. Ако има нещо, което не отговаря на условията за включване, ще бъдете уведомени по мейл, за да имате възможност да го поправите. Ако няма проблеми, няма да получите потвърдителен мейл, а направо ще видите вашата снимка на оцветяванката Ви качена в посочения по-горе албум на страницата. 

Ако не видите вашата оцветена страничка до 24 часа от пускането на мейла Ви до мен и не сте получили обратен отговор че не отговаряте на някое от условията за включване, не се притеснявайте, да ми напомните с нов мейл, че нещо се бавя. 

Какви са наградите?
Наградите са 4, тъй като не харесвам числото 3, две е малко, а едно – немислимо. 

Първа награда: комплект тънкописци Staedtler 36 цвята + цветно колело за съчетание на цветовете.
Втора награда: комплект тънкописци Stabilo 30 цвята + цветно колело за съчетание на цветовете.
Първа допълнителна награда: книжки за оцветяване по избор до 25 лв. на български издателства.
Втора допълнителна награда: книжки за оцветяване по избор до 25 лв. на български издателства.

Наградите са осигурени изцяло от мен – Ваня Проданова, създател на страничката Ari’s Dreamy Place.

Как ще бъдат избрани победителите?
Двамата победители, които ще получат големите награди, ще бъдат избрани от мен.

Допълнителните награди ще бъдат дадени на двамата души, чиито оцветени странички получат най-голям сбор реакции на своята оцветена страничка, чиято снимка е публикувана на страницата-организатор. Сборът на реакциите включва харесвания, споделяния и коментари. За мое щастие, само аз имам достъп до цялостната статистика за успеваемостта на дадена снимка, така че имайте предвид, че ако една снимка има най-много харесвания на самата страница, то общият й сбор реакции може да е много по-малък от друга снимка при проверка на официалните статистики. 

При съвпадание на избран от мен победител с победител по най-голям сбор реакции, автоматично допълнителната награда отива към следващия човек, чиято оцветена страничка имат висок сборен брой реакции на снимката му.

Ако имам въпроси, трудности или някакви проблеми, свързани с включването ми в конкурса?
Може да ми задавате вашите въпроси директно тук, в страницата на събитието или на съобщение към страницата-организатор на събитието във FB – Ari’s Dreamy Place.

Въпроси по електронната поща няма да се приемат и няма да се отговаря на тях. 

Няма коментари

Публикуване на коментар