Mandala colouring contest 「Pinkish grey or greyish pink?」

понеделник, 3 април 2017 г.


Време е за нов конкурс за оцветяване! Месец април е един много дразнещ месец в моя календар, защото всяка година, магически, когато дойде той, остарявам с една година. 

Тази година, за разнообразие, реших, че е време да взема нещата в мои ръце, и да го запомня по малко по-различен начин – с един конкурс за оцветяване, който ще е посветен на неща, които аз харесвам. Себецентрично, знам. Вашите оцветени мандали ще бъдат моите малки подаръчета за остаряващата ми по документи душа. ^^

Без повече словоизлияния, директно към условията и правилата на конкурса. Прочетете ги внимателно. ^^

Кой може да участва?
Всички български граждани на възраст над 16 години, навсякъде по света. Приемам, че сте български гражданин, ако нямате проблем да разберете какво съм написала тук и не е проблем за Вас да водите електронна коренспонденция на български език. :)

Какви са условията за участие?
1. Да оцветите мандала със сиво, розово и един цвят, избран от Вас. Може да ползвате всички нюанси на сивото, розовото и избрания от Вас цвят, които имате налични. Ако нямате много, то това е прекрасна възможност да оправдаете разходите за нови цветни материали. :Р
2. Неутралните цветове - бяло и черно, могат да се ползват.
3. Не се приемат дигитално оцветени мандали.
4. Имате право да се включите в конкурса с една оцветена мандала.
5. Мандалата трябва да е оцветена специално за конкурса.
6. ЗАБРАНЕНО е споделянето в публичното пространство коя мандала сте избрали и въобще каквито и да е снимки и информация относно вашия избор и процес на оцветяване, както и крайния резултат. Ако имате въпроси относно това дали вашата избрана страничка е подходяща за определението за мандала или други подобни въпроси, ми пишете на лично съобщение на Ari’s dreamy place
7. Въпроси, свързани със самите правила на конкурса, може да ги задавате тук.
8. Внимание ще обръщам на съчетанието и хармоничността на цветовете. Затова изберете мъдро вашия допълнителен цвят. Подсигурете се, че ще подхожда на нюансите розово и сиво, които имате налични. Препоръчвам Ви преди да започнете да оцветявате мандалата си, на бял лист да си поиграете с комбинацията на нюансите и да видите кое с кое си подхожда. :
9. Бъдете креативни и снимайте оцветената си мандала по-артистичен и красив начин. Това също е елемент, на който ще обърна внимание
10. Изберете САМО една снимка от направените, която сметнете, че е най-красива и представя оцветената Ви мандала в най-добра светлина. Изображението не трябва да бъде обработвано по-какъвто и да е начин с дигитална програма. 
11. Изпратете избраната снимка на вашата оцветена мандала на e-mail: arishidono@yahoo.com с тема/subject – „Mandala colouring contest“. Вашият мейл трябва да съдържа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО следната информация: 
  • снимката на вашата оцветена мандала като прикачен файл към писмото;
  • лично име и фамилия по лична карта/паспорт;
  • информация коя е книгата за оцветяване и кой е нейният автор, ако е свалена от някъде – споделете линк към сайта;
  • поне два варианта за връзка с вас, които проверявате често – facebook профил, ел. поща и/или телефон. 
12. Във всички случаи ще получите обратен мейл от мен в рамките на 24 часа. Ако не получите отговор до 24 часа, може да ми пишете отново. Ако има нещо, което сте пропуснали или има някакъв друг проблем с вашето участие, това ще бъде уточнено в моя отговор към Вас. Ако всичко е ок, ще получите потвърждение от мен, че вашето участие е прието.

До кога мога да се включа?
Може да изпращате вашите снимки на оцветени мандали до 23:59 часа на 23.04.2017 (неделя). 

На 24.04.2017 г. (понеделник) всички мандали ще бъдат качени в специален албум на страницата Ari’s dreamy place, където ще може да гласувате за всяка една от тях. Гласуването се осъществява с харесване/реакция или коментар под снимката. 
Гласуването ще продължи до 23:59 часа на 28.04.2017 (петък).
На 30.04.2017 (неделя) по някое време следобед (UK time) ще обявя победителите. ^^


Какви са наградите?
Наградите отново са четири.
Първа награда се състои от книгата за оцветяване с мандали „Coloring Flower Mandalas“ на Wendy Piersall и комплект от 24 цветни моливи Faber-Castell Polychromos.
Втора награда се състои от книгата за оцветяване с мандали „Balance“ на Angie Grace и комплект от 20 цветни тънкописци Artline 200.
Трета награда се състои от книгата за оцветяване с мандали „Coloring Bird Mandalas“ на Wendy Piersall и комплект от 24 цветни моливи Prismacolor Premier.
Четвърта награда се състои от книгата за оцветяване с мандали „Centered“ на Angie Grace и комплект от 20 цветни тънкописци Maped Graph' Peps.

Наградите са осигурени изцяло от мен – Ваня Проданова, създател на страничката Ari’s Dreamy Place

Как ще бъдат избрани победителите?
Първите две награди ще бъдат дадени на двама души, които ще избера аз. ^^
Трета награда е награда на публиката и тя ще отиде при оцветилия мандалата, която е събрала най-висок брой гласове.
Четвъртата награда е награда на късмета, най-скромна, но пък симпатична. Моята малка кафява купичка отново ще влезе в действие. Ще изтегля на случаен принцип името на един от всички участници, който ще я получи. Имената на останалите трима победители няма да бъдат включени в тегленето. 

При съвпадение на избран от мен победител с победителя на публиката, то наградата на публиката ще отиде при следващия с най-висок брой гласове. :)

Няма коментари

Публикуване на коментар