Моята първа кутия Lollipop Box Club

понеделник, 20 ноември 2017 г.


Най-готината кутия за момента, за която съм се абонирала. Вероятно фактът, че пуснах духа от бутилката и главата ми е пълна само с планиране, изиграва голяма роля да приема тази кутия като толкова разкошна, но не е само това. От километри си личи, че кутията е измислена и сглобена с много любов. :Р

Lollipop Box Club e месечна абонаментна кутия за креативни личности, обичащи да получават happy mail. Happy mail е плик/пакет с красоти вътре, които да ти носят радост и удоволствие (примерно - декоративни хартии, нещица за организиране, крафтване и подобни). За кутията може да се абонираш от обявяването на темата някъде в средата на текущия месец до 1-во число включително на следващия месец. Това е. Аз се абонирах на първо число и така пак успях да взема кутията за дадения месец, а не последващата. Заплащането за кутията е на месечен принцип и ако нямате кредитна карта или Paypal е вероятно да не можете да се абонирате, тъй като този тип абонаменти не работят с обикновени дебитни карти. Ако си платите направо за 6 месеца, една кутия Ви излиза 15 паунда, а ако сте месец за месец – 16 паунда. Има вариант за подарък, което значи да си купиш една кутия и толкоз. Цената при тези условия е 17 паунда, но е идеален вариант за пробване. За UK е безплатна доставката, тъй като кутията си е британска и се сглобява нейде в Hampshire. Може да се абонирате и ако сте в България, но това ще Ви коства допълнителни 5.50 паунда за доставка. За съжаление, не мога да Ви кажа колко време отнема пътуването до България, тъй като аз съм в Шотландия и до мен стига за 3 дни. :/

Разликата между Lollipop Box Club и останалите абонаментни кутии, които съм пробвала, е че тук знаеш предварително горе-долу какво ще получиш. Мисля, че в някакъв момент около седмица преди да бъдат пуснати по пощата кутиите, създателката на Lollipop Box Club пуска „разопаковащо“ видео в YT канала на кутията за същия месец като показва част от нещата, но не всичко. А в деня на самото пускане на кутиите за текущия месец, на страницата във FB, както и на сайта, се обявява следващата тема и създателката показва обща снимка на това какво да очакваме в последващата кутия. Въпрос на личен избор е дали искате да се спойлвате или не. Аз открих за себе си, че дори и да видя какво има в кутията предварително, усещането като я отворя на живо по никакъв начин не отнема от очарованието й. Нещата са толкова красиви и така разкошно опаковани и подредени, че няма как да не пърхаш от радост. :)

А сега да Ви поговоря малко за моята първа кутия и какво всъщност може да очаквате от всяка кутия, която ще получите. Когато я отворите Ви очаква лично надписано тагче на ръка от създателката, което е толкова мило и сладко, че нямам думи. Отделно от вътрешната страна на кутията е залепен лист с инфо, няколко думи, къде да намерите в интернет Lollipop Box Club и два кода, с които от сайта да си свалите месечните нещица за сваляне. Това са стикери, месечен календар и всякакви такива хартиени глезотии, които да си ползвате лично и всеки път, когато Ви потрябват да си ги принтирате. Във всяка кутия има по една близалка и мистериозен подарък, който предварително няма как да знаеш какъв е, тъй като самата създателка не го показва в нейното „разопаковане“. Един вид да се запази елемента на изненада. Също така винаги има по нещо за творене, за което са ти сложени предварително материалите и ти трябва просто да го сглобиш. Има още много неща, някои понякога се различават, друг път са подобни. Наистина е трудно да се определи някакъв модел, макар че съм сигурна, че с всяка следваща кутия човек добива по-добра представа какво да очаква в следващите кутии. 

Оставям Ви да се насладите на всички красоти, които бяха в моята първа октомврийска кутия. Независимо, че есента е към своя край, надявам се снимките да Ви стоплят и да Ви убедя, че кутията си струва. Аз лично нямам търпение за следващата. Какво има вътре в нея, ще Ви споделя на Ari’s dreamy place във Facebook и Instagram съвсем скоро, тъй като й е време да пристига. 

Благодаря Ви, че стигнахте до края. До следващия път! ^^


Няма коментари

Публикуване на коментар