За почитателите на стикери: Pipsticks Pro Club Welcome Kit

четвъртък, 16 ноември 2017 г.


В последната година и нещо съм се превърнала в сериозен фен на всякакъв тип абонаментни кутии. Много ме радват, тъй като всеки месец знаеш, че ще пристигне сладък малък пакет с изненади. Много е вълнуващо и трепетно очакването. Уви, понякога се абонираш за нещо и когато то пристигне, реалността е малко по-различна. Не ми се беше случвало да не съм доволна от подобен тип услуга, но доживях и това да ми се случи.

Pipsticks е месечен абонамент за любителите на стикери. Това значи, че всеки месец срещу определена сума получаваш по пощата плик пълен само и единствено със стикери. Звучи невероятно, нали? Мда, и аз така си мисля, но по-надолу ще Ви споделя какво ме напрегна и откровено ядоса. :)

Pipsticks е създаден от Mo Vazquez и се базира в САЩ, от където и тръгват всички абонаментни пликове. Когато посетите страницата може да избирате между два варианта – Pipsticks Pro Club Classic и Pipsticks Pro Club Petite. Разликата между двата абонамента е, че в класическия получавате двойно повече листи със стикери, отколкото има в малкия вариант. Разбира се има и разлика в цената. Класическият абонамент струва $14,95, а малкият - $9,95 месечно. Отделно си заплащате доставка в размер на $3 независимо дали сте в България или във Великобритания. Поне на сайта, когато отбележиш адрес, показва едни и същи цени за двете посочени страни. 

За разлика от други абонаменти, тези пликчета със стикери биват изпращани два пъти месечно, в зависимост кога сте си направил абонамент. Аз, примерно, се абонирах на 29-ти септември и моят първи плик тръгна към мен на 5-то число на следващия месец. При тази ситуация трябва да пристигне не по-късно от 27-мо число на същия този месец. Ако като мен се абонирате във втората половина на месеца, то това са датите. Всичката тази информация, че вашият плик със стикери е тръгнал и кога се очаква да пристигне е отбелязан в мейла, който получавате в деня на пускането му към Вас. 

Наистина отнема много време да пристигне до Вас и ако трябва да бъдем искрени, имайки предвид, че пликчето е много хващащо окото, не съм сигурна дали няма някой да си го припознае в българските пощи и да си останете без стикери. Винаги съществува такава опасност, когато се касае за нашите си пощи. :/

Това, което мен много ме напрегна и откровено ядоса e фактът, че първият ти абонаментен плик не е като на всички останали, а е т.н. “Welcome kit“, който се различава от това, което всички останали ще получат в дадения месец и това по никакъв начин не е отбелязано при поръчката. Реално, би следвало това да те „зариби“ още повече, тъй като получаваш „любимите“ стикери на абонатите (това се определя чрез едни много забавни месечни анкети), но мен това адски ме ядоса, тъй като аз го чувствам като подвеждане и даване около 15 паунда на вятъра. 

Вие може да прецените сами за себе си, но за мен това е толкова изнервящо, че съм решила да спра абонамента си. Очаквам да пристигне втория ми плик, тъй като се самоплати преди да успея да видя съдържанието на първия. Кой знае, ако съдържанието на ноемврийския пакет е нещо много уникално, може и да преживея този първи пакет, който много ме издразни. Дали ще го харесам или не, ще може да видите, когато пристигне, на страницата ми във Facebook или Instagram. :)

Ако на Вас Ви харесва и решите да рискувате, разгледайте снимките, които съм представила в колажа по-долу и ще имате сравнително точна представа какво да очаквате от Вашия първи плик със стикери. Не вярвам да се променя много във времето. 

Благодаря Ви, че стигнахте до края и до следващия път! 
Няма коментари

Публикуване на коментар